Eerste zakelijke energieklant

Afgelopen zaterdag 4 januari op de Nieuwjaarsreceptie van Voetbalvereniging Zwammerdam heeft de CoVVZwammerdam-Embleem-Twitter-128x128px

Afgelopen zaterdag 4 januari op de Nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging Zwammerdam heeft de Coöperatie Groene Hart Energie u.a. uit Alphen aan den Rijn haar eerste zakelijke contract afgesloten met de lokale voetbalvereniging. Vanaf 2014 neemt VVZwammerdam groene stroom af.

Voor de Coöperatie een mooie start van 2014. Alles is nu gereed om de doelstelling voor 2014 te realiseren: 250 particuliere klanten en een handvol zakelijke klanten. Groene Hart Energie wil graag bijdragen aan een groener en duurzamer Groene Hart door niet alleen het leveren van groene energie, maar ook door haar leden te stimuleren groene energie te gaan produceren, bijvoorbeeld via zonnepanelen.

VVZwammerdam werkt er hard aan om in de loop van het jaar over te gaan tot het plaatsen van zonnepanelen op het dak van haar clubgebouw. Daarmee worden ‘de groenen’ uit Zwammerdam niet alleen zelf nog groener, maar gaan ze ook aan de slag om de inwoners van Zwammerdam te bewegen over te gaan op groene energie. Je steunt daarmee dan het milieu, maar ook je vereniging, door de voordelen die het (op termijn) oplevert te kunnen gebruiken voor de club. Sponsor DakInnovator en de Businessclub ‘Vrienden Van Zwammerdam’ maken er samen werk van om het een en ander te realiseren.